GAZİANTEP / NİZİP - Mustafa Özkaya İlkokulu

Mustafa Özkaya İlkokulu

Fırat Mahallesi Kudüs Sokak No.5 Nizip/GAZİANTEP Zergil Toki Evleri Civarı
Vizyon
Öğrencilerimizin kendini ifade edebilen, okul ve toplum kurallarına karşı saygılı, araştıran, sorgulayan, eleştiren ve eleştiriyi kabul eden, kendisi ile barışık, özgür, üretken ve çağdaş öğrencilerin yetiştirildiği bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda; okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak temel görevimizdir.
Başarılar
2005 Okullar arası Voleybol 3.lüğü.2009 Satranç turnuvası Küçükler 1.liği.2010 4-5.Sınıflar Bilgi Yarışması 3.lüğü.2009 Satranç Yıldız Kızlar 1.liği.2011 Yııldız kızlar 1.liği.2013 NİMAF mansiyon ödülü.
Şahsi araçlarla
Fırat mh.Kudüs sk.no:5